Fantastisk i Tømmerrenna!

17.mai

Kjære vene for ein herlig dag!

Noen av dagens fantastiske mannskap. Lars, Svein-Arne og Tom-Gunnar

At været slo til på dette viset gjorde dagen meget spesiell. Vi hadde ingen aning om hvor mange som ville dukke opp idag. Vi telte 168 stk…pluss mannskap. For å lage ein tog-rekord så trengte vi tre, så rekorden er satt, så for vi se om den blir slått neste år.

I Paulen stelte Speiderene til med flaggheis og åpen kiosk. Når korpset kom så spilte de også opp. Det blei magisk å oppleve dette i Paulen…det var smil ifra både store og små.

Line

Undertegnede sprang et stykke foran toget og fikk ikke ta del i selve togen, men mengden glis og hurrarop fra deltakere siser vel egentlig sitt til at dette blei ein innertier av ein dag 🙂

Ein «kø» av smil med Thorild i spissen 🙂

Vi hadde utplassert flere med radiokontakt langs renna for å hjelpe til med trafikken. Det ser ut til å ha fungert utmerket. Det ser også ut til at ingen ramlet å slo seg. Dei einaste som måtte ha plaster var faktisk hjelpemannskapet 😉

Da er det å konsentrere seg om det neste, altså selve 17.mai-dagen. Vi håper på et likedan vær som det vi fikk idag, like blide folk og like god stemning.

Her er en liten videosnutt ifra dagen idag:

Drone: Tom-Gunnar Ståhl, Foto/film/drone: Ingvald R. Ingebretsen

Bilder fra dagens event kan du finne på denne linken: GALLERI

Tusen takk for idag!! Dykken he våre fantastiske!!