Tømmerrenna, praktisk informasjon!

Det nærmer seg med stormskritt. Vi tenkte det var på sin plass med litt praktisk informasjon vedr denne dagen. Dagen er SØNDAG 15.MAI. Det har vært litt spørsmål om det er på selve 17.mai, men det er det altså ikke.

PARKERING:

Værvarselet melder om det flotteste været hittil i år, å denslags kan trekke flere folk. Og med flere folk så kan vi få ymse utfordringer som feks parkering. Jeg legger ved et kart som viser plasser som vi har fått lov til å parkere på.

  • Steinsfossen, 2 parkeringsområder
  • Setesdalsbanen, flere områder..
  • Verkstedet v jernbaneovergangen
  • Hundeklubben i Kvernhusdalen

Det oppfordres å parkere med ved å forstand slik at det taes høyde for at annen trafikk MÅ forbi. Klyseparkering blir fotografert å hengt ut til spott å spe i det uendelige!

SPASERTUREN OPP TIL PAULEN

De fleste ønsker nok å ta Tømmerrenna opp til Paulen, forståelig nok. Parkerer du feks ved Hundeklubben så kan du øgså komme til Paulen ved å gå innover Kringsjåveien. Da kan du ta «snarveien» ned til Tømmerrenna, evt så kan du bruke litt ekstra tid å få med deg Kringsjå og det flotte området der. Det kan jeg virkelig anbefale.

Vi stiller med hjelpemannskap både for turen opp samt selve «togturen» ned igjen. Disse har radiokontakt med hverandre for å hjelpe til med å få best mulig flyt i «trafikken». Hør på disse!

GÅ SOM MAUR, IKKJE SOM SAU!

Å gå i flokk er mest umulig i ei tømmerrenne, blir lissom nødt å gå på ei rekke 😉 Vi har fått et par anbefalinger om hvordan vi kan gjøre turen over hengebrua på ein best mulig måte slik at den ikke gynger så veldig. Noen folk, både dei små å dei voksne» kan oppleve det ubehagelig å gå over ei sånn heftig hengebro.

Anbefalingene vi har fått er å gå med litt avstand, noe som vi har blitt gode på i de to siste årene, samt at vi går i «utakt». Nå har vi vel aldri klart å gå i takt noensinne, men du kan jo tenke litt ekstra på det når du passerer brua samt et lite strekk rekk v jernbanebroa der som renna er høyt over bakken.

Vi går for 2 meteren igjen her!

Vi har mannskap på hver side av broa samt v jernbanebroa for å sikre ein jevn og god flyt. Disse er utstyrt med radio og bjørkeris og ikke flau for å sette sistnevnte verktøy i arbeid!

FILM OG FOTO

Fantastiske representanter fra Hunsfos Fotoforening vil filme og fotografere dette eventet ubønnhørlig.

PAULEN

Vi skal på besøk hos Speiderane på Paulen. Det er også derifra vi skal starte selve «togreisen». Speiderane stiller med åpen kiosk. Der kan du få kjøpt ymse godt å bite i samt noe å drikke.

Butikken/betaling i butikken gjøres via nettsiden deres, med betaling via vipps. Ta gjerne ein titt på vedlagt link for å gjøre deg kjent med dette, så går handelen i kiosken så mye kjappere.

Nettbutikken, er også mulig å scanne med qr-kode på plassen.

TOGET GÅR

Vi har satt avreise kl 1400, men erfaringsmessig så er den litt flytende. Hvis folk er forskrekkelig tustne med å komme seg opp så kan denne endres litt. Vi håper inderlig at folk kommer seg opp til Paulen på formiddagen slik at vi kan klare avreise kl 14.

Når korpset begynner å spille å tuster avsted, så er det bare å henge seg på. Det kan jo ta litt tid å gå ifrå ein flokk på Paulen til ei rekke i Tømmerrenna, så smør på et godt lag med tålmodighet før du reiser heimenifrå 😉

Tømmerrenna stenges for ferdsel opp kl 13.15

Vi gleder oss stort til denne dagen, og vi håper det blir en dag fyllt med flotte minner.

Skulle du være uheldig å snåvle å slå deg, så ta kontakt med vårt mannskap. Så hjelper vi til etter beste evne.

BEKLEDNING

Du trenger slettes ikke å dra fram bunaden, her kler vi oss etter vær og vind. Om du ønsker å finne på noe gøyalt i toget som feks å kle seg ut/sang evt annet festlig så vanker det premier. Våre medhjelpere følger med med sine falkeblikk. Vi har fått premier frå både Ole Thommassen og noen frå Kranglefant. Disse kan hentes på 17.mai . Følg med for publisering om dette på vår Facebookside. Det einaste du burde ha med er et flagg, ta med så mange flagg du årker 😉

Ferdsel på jernbanesporet aksepteres ikke, det er strengt forbudt!

Hjertelig velkommen til ein flott dag i Tømmerrenna!

Kontaktperson: Ingvald R. Ingebretsen. Mob: 90613057